Kristallen Poort
Kristallen Poort
kalender
webshop
media
over-ons
contact
Nieuwsbrief
Engelendiamant
Bronhealing-opleiding
Kristalcursus
Onlinecursus
Gevleugelde-Voeten
Crystal-Awakening
Kinderdiamant
consulten
Crystal-Awakening
healerteam

Diamantcodes
Transformatie en Healing
Kracht van Spirit
Golden Diamond 1
Golden Diamond 2
Golden Diamond 3
Sensitiviteit en Gezondheid
Vreugde en Overvloed
Bronhealing online ontvangen
Meditatiereeks Liefde Is Aandacht
Meditatiereeks Thuis in jeZelf
Gezondheid en welzijn

Online Korte workshops


Deze thema workshops kan je benutten waar en wanneer het jou past, op eigen ritme.

Allen zijn diep helend en gaan naar de essentie!

 Na betaling krijg je via e-mail een link naar de speciale webpagina voor het proces.

Inhoudelijk sluiten alle thema's mooi bij elkaar aan, maar je kan ze los volgen.

Regelmatig worden er -vaak op vraag- nieuwe bijgevoegd.

Onderaan vind je de gratis Gouden Hart Liefdesbad meditatie!


Als betaling via Paypal / Credit Card niet werkt, kan je betalen op rekening Kristallen Poort BE89 7310 0467 6785 + naam van onlinecursus vermelden + ons mailen.

Golden Diamond Initiaties

Per module 3 initiaties die in golven hoogste frequenties activeren, sublieme Bron Nectar! Sommige voelen intens liefdevol, andere als tijdloze wijsheid, andere heel aardend. Zo word je begeleid om te belichamen waarvoor jij hier bent in de Aquariustijd! Jij her-innert jeZelf en je Healingkracht. Je staat stevig, geïnspireerd en authentiek in je leven. Na initiatie straalt puur Diamantlicht ook door jouw zijn in de wereld. Zo draag je je steentje bij in de grote maatschappelijke transitie, ja door gelukkig te zijn! Meer info          

module 1 Zijnskwaliteit - tekst + 3 audio's + bonusvideo - €55

module 2 Healingkwaliteit - tekst + 3 audio's + bonusvideo - €55

module 3 Vernieuwingkwaliteit - tekst + 3 audio's + bonusvideo - €55

Voor de 3 modules samen €150 + gratis workshop Diamantcodes!

Wat en wie is gezond?


Deze korte workshop via audio neemt je mee op een reis van zelfontdekking en zelfgenezing. Je krijgt sleutelwaarden als basis voor gezondheid in de ruimste betekenis, plus concrete reflecties rond hoe ziekte een poort is voor inniger thuiskomen en vervulling van Zielstalent. De doorgave opent je naar je zelfgenezende kracht. Er zijn stilte momenten om te doorvoelen en innerlijk te luisteren. Je kan dit traject in 1 geheel ervaren of in 6 delen die worden aangegeven.

inhoud            een audio van 1 u 22'

bijdrage          €33 op BE89 7310 0467 6785 of via knop hieronder

Bronhealing ontvangen


Een periode dat je je niet prettig voelt, is teken van een dieperliggende 'pel' lading die zich laat voelen om bevrijd te worden. Bronhealing creëert een liefdevolle ruimte voor loslaten met begrip voor jezelf. Dan komt ook inzicht en vernieuwd gevoel met jezelf en het leven. In deze Bronhealingsessie gaan we in diepte ook de wortelpijn healen, zodat je kinderlijke blijdschap kan hervinden en er ware groei kan plaats hebben, met positieve effect op alles in je leven.


inhoud            een video met diepgaande healing op afstand, duur 1 u 30'

bijdrage          €33 op BE89 7310 0467 6785 of via knop hieronder

Angel Diamond Bronhealing voor dieren


Healing vanuit de Bron: ook jij kan het leren! In eenvoud en liefde ga je naar de essentie. De healing is voor onszelf, voor huisdieren, dieren in de vrije natuur, en benadert ook de relatie mens/dier. We staan open voor hun liefde, puurte en boodschap voor ons en bevorderen zo ons gezamenlijk Pad van Welzijn!


inhoud            tekst en demo-video + 2 bonusvideo's

bijdrage          €55 op BE89 7310 0467 6785 of via knop hieronder

Angel Diamond Helende Chakrareis


Bronkracht is puurste essentie. Door verbinding met Aarde, Engelen, Spirit in ons houden we onze trilling hoog en dus liefdevol. We laten los wat klaar zit om bevrijd te worden, dat wat niet bij ons hoort. Dit proces van vriendelijke aandacht brengt algemeen welzijn en zelfkennis. Dat zal vanzelf ook van ons afstralen naar anderen.


inhoud            tekst + 3 audio's + 2 bonusvideo's

bijdrage          €55 op BE89 7310 0467 6785 of via knop hieronder

Workshop Kracht van Spirit


Spiritueel ontplooien is helemaal niet zo ingewikkeld en onwerelds als je denkt. Deze workshop toont je belangrijke sleutels en maakt ook 'spirituele' valkuilen bewust die ongemerkt kunnen ontkrachten. Door inzicht en stapsgewijze eenvoudige be-oefening zul je verrassende vordering vaststellen!


inhoud            3 video 's + 2 audio's - benutbaar in eigen timing en ritme

bijdrage          €65 op BE89 7310 0467 6785 of via knop hieronder

Nieuwe Diamantcodes


Ontvang de nieuwe Diamantcodes voor jouw Zielsvervulling. Een zeer diepgaande initiatie/meditatie. Ook jij kan jouw Licht duurzaam aarden en schitteren!

doel                 geïnspireerd zijn, liefdevol, sereen en authentiek

inhoud            initiatievideo van 46 minuten 

bijdrage          €33 op BE89 7310 0467 6785 of via knop hieronder

Workshop Sensitiviteit & Gezondheid


Sensitiviteit is een gave in dienst van ons welzijn en dat van anderen als we er gezond mee leren omgaan! Door deze workshop begrijp je jezelf en sensitiviteit beter, kan je de diverse uitdagingen 'managen' door oa. efficiënte zelfzorg. Je leert ook het talentrijke ervan benutten voor algemeen welzijn en innige levensvreugde.


inhoud            2 video's + 2 audio's - benutbaar in eigen timing en ritme

bijdrage          € 55 op BE89 7310 0467 6785 of via knop hieronder

Workshop Vreugde & Overvloed


Elke mens wil diep van binnen een gelukkig en vervullend leven en dat is ook wat het universum voor jou in petto heeft. We gaan patronen bevrijden die in de weg zitten. In welke aspecten van je leven voel jij tekort? Wat is vreugde eigenlijk en waar zit er een rem? Maak je klaar voor een magische flow van voorspoed ...


inhoud            2 video's + 2 audio's - benutbaar in eigen timing en ritme

bijdrage          €55 op BE89 7310 0467 6785 of via knop hieronder

Workshop Transformatie & Healing


Overlevingspatronen zitten vaak heel diep. De wortels ervan liggen in vorige levens of je voorouderlijnen. Ze zijn verweven met wonden uit je prille kindertijd en collectief leed. Transformatie bevrijdt tot in de kern en bevordert duurzame groei zodat je je meer heel en compleet voelt, fysiek, emotioneel, spiritueel!


inhoud            2 video's + 2 audio's - benutbaar in eigen timing en ritme

bijdrage          €55

gratis Gouden Hart Liefdesbad


Regelmatig doen we deze diepgaande activaties in een hartverwarmend Healingnet, samen ge-ankerd met vrijwilligers en het Healer Team!

Deze Transformatie werkt diepgaand. Als je wenst kan je op jouw plekje stil mee afstemmen in dit Gouden Hart Net. Dat sterkt, heelt en troost ook jou. Je kan ev. het proces van de video hiernaast benutten of deze PDF-file.

Wij worden voortdurend, in verbondenheid met vele Gouden Hart-mensen, intens door de Lichtsferen en Moeder Aarde ondersteund.

Ervaringen van deelnemers

 • Ik heb een mooie ervaring gehad met alle 3 healings. Vooral de 1e avond was deze heel sterk. Opruimend, openend en zeer aardend. Ik werd op het laatst met mijn benen in de kleigrond gezet. HD
 • Wat een prachtige golf was het gisteravond. Een uurtje voor de healing, vormde zich een groot magenta hart met daarrond een diep violette kleur en in het midden van het hart, pulseerde er een Gouden Hart. Hoe wonderbaarlijk was dat. Tijdens de afstemming voelde ik iedereen al glimlachen, het voelde als één groot vreugdesvuur aan. LVO
 • Voor mij persoonlijk was deze intenser dan de vorige die ik meedeed. Ik had eerlijk gezegd niet zo veel reacties verwacht. Twee onder hen hebben vandaag al gestuurd dat ze tintelingen, warmte voelden, een enorme rust, energieker waren nadien. Zelf ervaarde ik een pulserende tinteling in borst, onderbuik, armen en handen. De mensen stonden één voor één onder een regenboogpoort en er stroomde gouden regen over hen heen toen ze eronder stonden. Van sommige kreeg ik een knuffel, dankwoord, knipoog, dan wandelden ze eronderdoor. Zelfs na afronding voelde ik het nog 'gonzen' in mijn lichaam! Zelf voelde ik ook een intense rust. Ik vond het een hele fijne ervaring. Bedankt, Mieke, om dit samen met het 'Healer Team' te kunnen doen. EB
 • De eerste maal voelde alsof ik werd doordrongen en omhuld door een heel zachte en warme mantel, cocon, warm geborgen en troostend, alles komt goed. Ook werd mijn aarding versterkt. De 2° Healing voelde nog veel krachtiger en intenser. Ik mocht heel veel afgeven, thema's waar ik al heel lang aan werkte. Voor het eerst sinds lang ervaar ik de zomer als lichter, zie terug lichtpuntjes waarvan ik dacht dat dit niet meer kon, hoop en vreugde, weliswaar  voorzichtig, maar toch zijn deze stille en diepe hoop onmiskenbaar aanwezig. De 3° Healing verliep intens en in een diepe rust en stilte, zalig, dit kan ik echt niet in woorden uitdrukken. Regelmatig voel ik plots een warme en krachtige stroom door me heen gaan, een plotseling Warm Hart en dan weet ik: ik ben niet alleen en zal dit ook nooit zijn! AB
 • 3 krachtige mooie Gouden Hart Healings met nadruk op zaken die ons niet meer dienen in alle liefde los te mogen laten en de nieuwe energieën met open arm te mogen ontvangen. Na de sessie heeft een windhoos hier alle dingen uit het verleden mee genomen, het universum in. De Poort van Transformatie is open gegaan voor ieders welzijn. NV
 • Het was een warm bad van lichtenergie, voelde het direct bij aanvang heel tintelend binnen komen! Dank! NK
 • Ik voelde me rustiger worden, meer ontspannen, lichter. TVW
 • Dankuwel, het was lang geleden dat ik zo veel liefde voelde en mij zo rustig voelde. Wat heb ik genoten, dankuwel! LV
 • Fijne energie gedurende drie zaterdagen. Het heeft een aantal zaken in de flow gebracht en is bron geweest  van veel rust. MVS
 • Wondermooie geschenk! Ik voelde de healing al vooraf doorkomen. Toen ik mij openstelde stroomde het helemaal binnen en door mij. Ik werd meteen ontroerd door zoveel liefde, warmte en begeleiding, zo mooi aansluitend bij waar ik op dit ogenblik in mijn leven sta.
 • Hoewel ik in gezelschap was op het moment van de afstandshealing, heb ik toch de warme gouden hartsenergie voelen binnenstromen, de gesprekken verliepen vlot en aangenaam en ja, zelfs op een aardig 'energetisch niveau' En ik heb heel goed geslapen!! MH
 • Ik heb genoten van het healingsmoment. Nu ook was ik al wel wat moe voor de meditatie, maar was toch heel blij om met jullie te kunnen meedoen, heel dankbaar. Ik zie uit naar het volgende moment. Ik voelde de verbinding tussen ons allen, het licht dat zich kon bedden, was ontzettend blij voor al het hoopvolle voor de wereld dat we konden brengen, zo, zo blij omdat het soms zo donker lijkt, en er zo weinig echt van dat mooie licht lijkt te zijn. Maar het is er wel, en op zo een momenten is dat zo voelbaar! BB
 • O wat heb ik daarvan genoten. Het Gouden Hart manifesteerde zich heel snel. Pulserend, was het de hele tijd aanwezig. Het verspreidde, laat ik het: "Gouden Tinkerbel-Elfenstof" noemen, naar allen en alles waar ik m'n aandacht op richtte. Zeer intens en mooi heb ik het ervaren. En wat mezelf betreft, werkt het nog, en transformeert alles wat in me omgaat en om healing vraagt, voorbije dagen. Mmmm, ik kijk reeds uit naar volgende zaterdag! DF
 • Wat een vreugde en vooral rust heeft het mij gebracht. Ik was de dag van de Doorlichting op school zeer rustig, helemaal niet meer zenuwachtig, ik voelde me gedragen. Zo mooi, en het mooiste voor mij was, dat ik door die rust, ook mijn collega’s heb in die rust gebracht. We hadden allemaal een reuze goed gevoel. We hebben dan een positief verslag gekregen. Ook de mensen waar ik de namen van heb mogen opnoemen, hebben zeer fijne berichten gedeeld. Ik ben ontroerd door zoveel mooie krachtige liefdevolle energie. LVO
 • Grote dank voor de diepe healing die plaatsvond, een soort koortserige, diepe stilte en voel me ergens gelift en wat opgeklaard. KS
 • Wat een krachtige golf van Healing! En wat een groepsconnectie!We hebben ook hele mooie reacties gehad van mensen...Dankjewel lieve Mieke en collega's van het Healer Team! N VK
 • Wat een prachtige derde golf...Dat het voor iedereen mag nazinderen in dat mooie Liefdesbad! LvO
 • Telkens ik de naam van een ontvanger zei, merktte ik dat een Lichtwezen over deze persoon heen boog, zo ontroerend en warm! M M
 • Heel erg bedankt, fijn om dit te mogen ervaren, voelde me er erg goed bij en heel goed geslapen! EvdV
 • Het was heel fijn Mieke; healing voelde heel erg goed, vooral de samenwerking in en om de zee was sterk aanwezig! J R

Mieke Michielsen - Kristallen Poort - De Hulsten 48 - 2980 Zoersel - 03 658 65 96 - info@kristallenpoort.be
Copyright. Niets uit deze website mag zonder toestemming gekopieerd worden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

Sed diem nonummy nibh euismod tincidunt

St lacreet dolore magna aliguam

Ut wisis enim ad minim veniam

quis nostrud exerci tution ullam corper suscipit lobortis

nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

Lorem

Dolor

Sit

Amet