Kristallen Poort
Kristallen Poort
kalender
webshop
media
over-ons
contact
Nieuwsbrief
Kristalcursus
Engelendiamant
Bronhealing-opleiding
Kristalcursus
Onlinecursus
Gevleugelde-Voeten
Crystal-Awakening
Kinderdiamant
consulten
Angel Diamond module 1 online
Angel Diamond module 1 online
Angel Diamond module 2 online
Angel Diamond module 3 online
Onlinecursus
Onlinecursus

Bronhealing voor Dieren
Helende Chakrareis
Angel Diamond Bronhealing module 1A
Angel Diamond Bronhealing module 2A

online Bronhealing traject Angel Diamond®

Deze intensieve vorming wekt het contact met je zelfgenezende Bron, die trilt in al je vezels en de blauwdruk van je DNA. Je gaat weer vertrouwen op je diepste weten. De flow van Bronhealing is in prachtig samenspel met Lichtwezens en Kristallen. Je kan 1, 2 of 3 modules volgen (info onder)

Momenteel loopt deze cursus ook online zodat iedereen van thuis uit de waardevolle zelfhealing en zelfcoachingpraktijk kan leren. Er zijn ook facultatief live praktijkdagen, dus voor wie wenst!


Bronhealing betekent dat alles gebeurt bij gratie van de Bron van alle Leven. We ervaren deze Oerschoot van Leven als innige liefde en hoog intelligent bewustzijn, niet in woorden te vatten!

De 3 modules zijn meditatief én praktisch gericht vanuit een vernieuwde kijk op welzijn. Ondersteuning van hogere Lichtwezens bekrachtigt Bron-contact! Kristallen ondersteunen aardse inlanding en vormgeving, in dagelijkse leven. Zo wordt jouw hoogste potentieel gerealiseerd.

Transformatie van onderliggend trauma en patronen, ontplooing van essentiële vaardigheden, ten bate van jezelf allereerst(zie A delen). Na opbouwen van ervaring met zelfhealing, kan gekozen worden voor praktijkdagen in kleine groep (zie B delen)

Voor verfijning van je Zielscontact en je Engelenverbinding raad ik het 12 stappen  Engelendiamant traject van harte aan (ook online). Wie ook graag praktisch en grondend bezig is, zal een geweldige verrijking ervaren in combi met de online Kristalcursus.

Introductie video: klik hier

Angel Diamond® Healing module 1

deel 1A is als onlinecursus te volgen. Info

deel 1B praktijkdag 19 juni in Kristallen Poort Zoersel Info


Inhoud o.a.

 • Inwijding: hartsopening in contact met je Bron Essentie en Begeleiders; verdiepte liefde, intuitie & zelfwaarde
 • Inzicht in verruimde Aquariusvisie op ziekte, healing, DNA- bewustzijn, quantumgenezing, sacrale geometrie
 • Helingproces op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, karmisch/ relationeel, Ziel- DNA
 • Bronhealing ervaren voor jezelf (A) en ev. een ander(B); respectvol Bron-kanaal zijn in energetisch samenspel met Engelen & Kristallen
 • Inwijden van kristallen, genieten van kristalleggingen
 • koestering en heling van innerlijk kind in benutten van intuïtieve, creatieve, kleur- en klank-aspecten
 • 3 begeleidende video's en luxekaft met 37 blz tekst

Angel Diamond® Healing & Coaching module 2

deel 2A is een onlinecursus

facultatief praktijkdag (deel 2B) regelmatig ingepland. Info


Inhoud o.a.

 • Inwijding: thuiskomen in vrede en compassie
 • Verdiepte Bronhealing & Coaching sleutels: zelfcoaching (2A)- en verderop naar anderen (2 B)
 • Karmische doorbraak en diepgaande groei;
 • Thema's: benutten van crisis tot shift en vernieuwing-innerlijk weten – boodschapper zijn - vergevingsritueel – relatie/karma healing - tools voor bewustzijnsgroei en creatie - communicatie met de Lichtsfeer - invoelen en activeren van multidimensionaliteit en Ziel-poorten
 • Integreren van speciale hoge vibratie kristallen en nieuwetijds -stenen bij leggingen en meditaties
 • 3 begeleidende video's en een tekstbundel van 25 blz

Angel Diamond® Master Class

deel 3A is een onlinecursus

Facultatief praktijkdag  (3B) regelmatig gepland  Info

Inhoud oa.:

 • Inwijding: zielsvervulling, vreugdevol je plaats innemen, durven naar buiten komen, in authentieke kracht leven.  Je leven is je meester en polijst je tot volle schittering!
 • Helende reis met diepgaande  Angel Diamond meditaties Vertrouwvol leren contact leggen met het Akasha wetend veld door oa. Kristalreading
 • Creatief vormgeven van je Zielspotentieel met inspiratie en steun van Engelen en Kristallen
 • Kristallen voor bewustzijnsgroei , shifts en speciale Meesterkristallen- Crystal Grid van Moeder Aarde
 • Bronhealingtempel voor persoonlijke Bronzegeningen  en Moeder Aarde + Wereldhealing
 • Introductie tot workshops die je als Angel Diamond Master mag geven (wie dat wenst)
 • Begeleidende video's en tekstbundel

Angel Diamond® Specials - losse workshops

*Angel Diamond® Helende Chakrareis online

We werken samen met Engelen en kristallen om onze energiecentra te verkennen en te helpen bevrijden. Dit brengt rust, vertrouwen en nieuwe inzichten voor ons dagelijks leven en algemeen welzijn Praktisch en inschrijven


*Angel Diamond® Bronhealing dieren  online

Healing vanuit de Bron: ook jij kan het leren! In eenvoud en liefde gaan we naar de essentie. De healing is gericht naar huisdieren zowel als naar 'wilde' dieren, als de relatie mens/dier. We staan open voor hun zijn en hun boodschap op ons gezamenlijk healingpad. Praktisch en inschrijven


*Angel Diamond® Vredesanker en Liefdesbron  online

We verkennen en activeren de hogere/diepere chakra's die deel uit maken van het  Lichtlichaam. Engelen en hoge vibratie kristallen helpen ons zo om in onze kracht te staan en onze dromen waar te maken! Binnenkort beschikbaar

Mieke Michielsen - Kristallen Poort - De Hulsten 48 - 2980 Zoersel - 03 658 65 96 - info@kristallenpoort.be
Copyright. Niets uit deze website mag zonder toestemming gekopieerd worden.

Feedback van deelnemers

 • Ik heb veel gehad aan de workshop en verheug mij op de workshop in januari. Er komen steeds inzichten door wat ik bij jou geleerd heb en door alleen al bij jou te zijn, daar ben ik erg blij mee. Ik vind je energie heel fijn. Zo'n lieverd als jij ben ik nog nooit tegen gekomen. Het liefst kom ik vaker maar dat gaat nog niet vanwege de afstand. LB
 • Jij hebt een speciale deur voor mij geopend en zoveel inzichten gegeven. Ik ben zo dankbaar dat ik je heb leren kennen! Ik sta voor grote uitdagingen met mijn angsten en twijfel maar weet nu dankzij jou dat dit mijn pad is en dat ik er in liefde voor moet gaan. MAA
 • De chakrareis was zo bijzonder! De nieuwe lente-energie die binnen kwam in onszelf, deinde zelfs door naar andere mensen, die dicht bij mij staan. Omdat ik dingen anders bekeek en aanvoelde… dank zij die grote reiniging en Licht-infuus! AVM
 • Vroeger nam ik bij healings vaak de pijnen van anderen over. Het lukte mij niet om mij af te schermen. Wat jij mij hebt geleerd in de Bronhealing-cursus heeft een grote verandering gebracht. Ik pas nu toe wat we hebben geoefend en ik ben verbaasd. Ik neem nu niets meer op van de ander. Integendeel, ik voel de positieve energie zo sterk stromen en dat geeft een heel ander gevoel dan voorheen. Ik heb enorm veel kunnen loslaten. Ik voel me herboren, zo licht en vredig, zo rustig en vrij.
 • Heb enorm genoten van het weekend en ben zeer blij dat ik met de jaaropleiding begonnen ben. Het was voor mij indrukwekkend, inspirerend en sterk een gevoel van thuiskomen. Byzondere ervaringen gehad.
 • Dank U wel voor het prachtige weekend! Gisteren op m’n werk … een immens rustgevoel… ik voelde mij ook zoveel lichter.
 • Even een bedankje voor de heerlijke lichte energie die ik heb mogen ervaren tijdens de AngelDiamand weekend. Het is iets wat ik sindsdien bewust in mij draag en uitstraal. Bedankt om het licht in mij te helpen activeren Kijk al uit naar module 2!
 • Fijn om deze mooie groep terug te zien. Het was moeilijk voor mij ...'voor die dag' ...  maar veel beter erna  en  aanvaarden  was belangrijk. Je hebt me de juiste dingen gezegd , al moest ik er rustig bij stilstaan. Na deze dag heb ik een mooie Bronhealing mogen doen en onverwacht had de partner meer interesse in alles
 • Ik hoop dat we bij de volgende verdiepingsdag er wel bij kunnen zijn want ik heb terug nood aan een liefdevolle onderdompeling in de energie van jouw kristallen poort.  Sedert de laatste keer zijn er bij ons een aantal hele mooie dingen gebeurd.  Een collega stuurt alle klanten naar ons door en een andere wil met ons een samenwerking aangaan. En voor de healing hebben een aantal nieuwe klanten de weg naar ons gevonden. 
 • Na de Bronhealing masterclass heeft er bij mij een grote shift plaatsgevonden. Issues werden vrijwel direct omgezet in rust en vrede. Elke dag ben ik hierover verwonderd. De drie  Bronhealing weekenden heb ik ervaren als een groot geschenk. N.
 • Dank nog eens voor jou warme thuis die mij leide in mijn wonderlijke wereld die ik elke dag mag beleven zelfs op donkere dagen en hoe ik dat mag doorgeven aan anderen.
 • Oh ik ben zo blij dat ik mijn zielsmissie hier op aarde mag verderzetten en liefde en licht mag verspreiden. Dank je wel Mieke om ons samen te brengen en om telkens weer de groep op zo’n mooie en liefdevolle manier te coachen. Net nu ik geen teken van de engeltjes heb gevraagd, zat er aan de vogelkijkhut een pracht van een ransuil. Wat is het leven toch wonderbaarlijk!
 • Wat een Kosmisch Geschenk wat wij mogen ontvangen, de Bronhealing weekenden!!!! Een Waar Engelendiamant!
 • Ook bij mij zijn wonderlijke omkeringen gebeurd: belastende zaken die je onbewust meezeult, jaren, waar je je vinger niet kan op leggen en plots is alles weg, echt weg. Ik sta er nog steeds versteld van en sterkt mij enorm op mijn pad; woorden schieten tekort. Zooo dankbaar lieve Mieke voor jouw werk en dit te delen met ons!!! Kijk uit naar het 3e weekend Angel Diamond!
 • Toen ik aan het weekend deelnam zat ik in zo een dieptepunt dat ik naar mijn gevoel niet lang meer zou kunnen volhouden. Ik heb een enorme healing gekregen en de energie om er tegenaan te gaan samen met de tools, de engelen en meesters. Ik sta krachtiger in mijn eigen kracht (ik zal ze door niemand meer zomaar laten ontnemen), rust, blijheid, meer liefde voor mijn innerlijk kind.  Ik heb geleerd.
 • Elke dag ben ik verheugd over de effecten van het Bronhealing weekend van afgelopen oktober. Mijn werk heeft een boost gekregen. Ik mag veel met de Engelen werken voor de hoogste goed van mezelf en anderen op allerlei manieren. Het is werkelijk ongelofelijk wat het met me heeft gedaan weer....
 • Onlangs kreeg ik helder Ingegeven een "zuster-healing- dag" te organiseren. Ik werd hiermee wakker en kreeg de namen van 6 zielenzusters door. Heb deze lieve vrouwen alle 6 op 1 dag achter elkaar een healing mogen geven zoals we geleerd hebben tijdens het eerste Bronhealing weekend. De impact was geweldig,  er mocht die dag heel veel gebeuren met deze vrouwen, maar ook met mij. Het bijzondere is dat ik ons alle 7  hand in hand voelde staan in een grote Levensbloem, heb dit ook nog gevisualiseerd. Elke healing van elke vrouw werkte ook door naar de andere 6 (incl. mezelf dus). Het was overweldigend! N.K.
 • Ik had de bloemen van het Angel Diamond weekend 3 weken geleden bij de foto van moeder gezet. Het moet lukken, wonderlijk: ze hebben er tot vandaag mooi gestaan.
 • Ik ben zo, zo dankbaar dat de engelen en jullie op mijn pad zijn gekomen.  De energie is fantastisch, magisch! We zijn allen één en dit heb ik heel sterk mogen ervaren. Toen wij terug thuis kwamen van de cursus had ik zin om de ganse wereld te omarmen en liefde te verspreiden. Dank jullie wel voor de steun, licht en energie die jullie mij sturen! Dit weten en voelen, helpt mij hiermee om te gaan.
 • Vandaag heb ik al meteen een prachtige Bronhealing mogen doen en heb geprobeerd wat we zojuist geleerd hebben, ook met de vragen die blijkbaar heel welkom waren. Het was een pracht weekend waar ik nu nog intens van na geniet. Met zo'n team samen mogen werken was gewoon top.
 • Deze bijzondere roos, die we mochten ontvangen op het einde van ons Angel Diamond weekend, staat nog altijd even mooi te 'floreren' nu 3 weken geleden !!! Wow, ik vind dit fantastisch en 'k geniet er elke dag meer van. Is het de Engelen-energie...wellicht ook de intentie waarmee ze geschonken werden.  
 • Het is zo overweldigend mooi, de Bronhealingweekenden, de impact is groot.
 • Na het laatste weekend is er veel bevrijd bij mij: veel zaken die naar de voorgrond kwamen uit mijn verleden. Dankzij de methodes van de cursus en het werken met de violette vlam is er meer stabiliteit in mijn leven gekomen.