Kristallen Poort
Kristallen Poort
kalender
webshop
media
over-ons
contact
Nieuwsbrief
Engelendiamant
Bronhealing-opleiding
Kristalcursus
Onlinecursus
Gevleugelde-Voeten
Crystal-Awakening
Kinderdiamant
consultencontact

Engelbewaarder
ZomerEngelenPoort
WinterEngelenPoort

Engelenpoort Initiatie met Engelen Crystal, Amabiël & Aurora

2021  onlinecursus, volg dit  in jouw eigen timing.

Een Engelenpoort initiatie kan een doorbraak bevorderen in je Zielsmissie en vervulling op Aarde! Zachtmoedig mogen we alle menselijke aardse ervaringen omarmen als een Poort naar ruimer bewustzijn. Hoe we in het leven staan, in elke setting, is daardoor helend en voedend!


Schitterende Nieuwetijds Engelen tonen hoe te openen voor het wonder van Licht dat trilt in al je cellen!

Bij dit proces zijn er geen oefeningen maar wel intense aandacht voor wie jij bent; hoe krachtig is liefde en puur bewustzijn!

Je barst voorgoed  uit de egobolster van overlevingspatronen om tintelend  vrij te zijn. Je ontvangt met 3 Engelen een serene initiatie voor je 3 mystieke centra: hoofd, hart en schoot!

  

Engel CRYSTAL activeert kristalhelder zien met het hart; ze steunt eenvoud, integriteit, zuivere intentie en authentiek zijn! Met haar werk ik vele jaren samen in het neerzetten van mijn eigen stijl in diverse projecten. De Kristallen zijn er ook bij. Engel Crystal wekt de Lichtcodes in je cellen; ze helpt je luisteren naar je Ziel. Met humor kijken we door maskers en spelletjes van mens en wereld heen! Bevrijdend!

 

Engel AMABIEL wekt onze innigste Liefdesessentie, een verfijnde extase! Zacht, betoverend teder én krachtig, transformeert zij tot in de wortel onze oerangst voor de grote Liefde, angst waar ieder mens vroeg of laat op stuit in relatie. Engel Amabiël is onze gave om vrijelijk en vurig lief te hebben, om onszelf, het lichaam en iedereen als beminnelijk te ervaren. Er wordt voor jou gezorgd! We zijn spelende kinderen die gedijen in de Liefdeszon!

 

Engel AURORA viert onze scheppingskracht; zij transformeert de wereldziel tot duurzame vernieuwing!

Thuisgekomen, proef je het leven als een kostbaar geschenk, vol tastbaar mirakel! Je voelt de dans van al je atomen en geniet jouw plek in de grote regenboog-eenheid; uitdagingen doet passie oplaaien om bij te dragen! Meditatie is vooral een levensstijl! In alles ervaar je de milde glimlach van Groot Mysterie!

Boodschap Engel Aurora

inhoud                 meditatieve audio's en tekstbundel,

inschrijven         via +32 3 658 65 96 of e-mail

                                tot 21 juni aan -50%: €32.5 i.p.v. €65

                                op BE89 7310 0467 6785 Kristallen Poort

                                vermeld aub "jouw naam + Engelenpoort initiatie"

Ervaringen van cursisten

  • Nog bedankt voor de geweldige Engelendag, ik heb een hele bijzondere dag beleefd in jullie Kristallen Poort, een magische plek, om je zeer goed te voelen.
  • Sinds de cursus voel ik regelmatig een Engel bij me. Het voelt als een Licht dat op me  schijnt, als de Zon. Ik voel me nooit meer alleen; heerlijk! dankjewel, Mieke...dit heeft  mijn leven veranderd, zoals je zei: van binnenuit!K.
  • Ik voel me blijer en meer relaxt nu ik elke dag even met mijn Engel praat.
  • Regelmatig voel ik een Engel naast me in de auto. Het geeft zo'n veilig en warm gevoel...en de parkeer- Engel, ja die doet het prima,hoor! S.
  • Elke avond luister ik naar één van je Engelenmeditaties. Het is zo mooi en ik ga in een
  • gelukzalig gevoel van koestering slapen. Een echte aanrader!B.
  • Bijzonder hoe elke Engel weer anders voelt. Voor de les zijn ze me precies al aan 't voorbereiden. Deze keer heb ik een kanjer van een inzicht gekregen. Ik heb een belangrijke stap durven zetten en als beloning kreeg ik, raad eens...een pluim!C.

Mieke Michielsen - Kristallen Poort - De Hulsten 48 - 2980 Zoersel - 03 658 65 96 - info@kristallenpoort.be
Copyright. Niets uit deze website mag zonder toestemming gekopieerd worden.