Kristallen Poort
Kristallen Poort
kalender
webshop
media
over-ons
contact
Nieuwsbrief
Engelendiamant
Bronhealing-opleiding
Kristalcursus
Onlinecursus
Gevleugelde-Voeten
Crystal-Awakening
Kinderdiamant
consultenboek Gevleugeld Hart
Engelenkaarten
contact
Engelendiamant meer info
Bronhealing-opleiding
boek Gevleugeld Hart
Engelenkaarten
engelendiamant1
engelendiamant2
engelendiamant3
Kristallen Poort

Engelendiamant module 1
Engelendiamant module 2
Engelendiamant module 3

onlinecursus Engelendiamant®

Haal jouw Kracht boven in deze overgangstijd
Engelen-initiaties in 3 modules

Speciale initiatie-video's, tekstinfo, audio's, extra webinars

Geluk is een Bron in jou! Ervaar je eigen Engelkracht in dit traject van 12 Engelen initiaties

 • Engelen steunen je om je kwaliteit te ontplooien en als je wenst met hen samen te werken;
 • bouwend aan een positieve levensstijl in zelfliefde, verbinding, puurte en gecenterde kracht;
 • Engelenhealing en transformatie van blokkades en oude conditionering
 • Je leert hoe goed zorg dragen voor jezelf en jouw energie, ook bij interactie met anderen
 • Verrijking voor alle facetten van je leven -prive en maatschappelijk (zie thema's onder)
 • Meditatie/initiatie brengt overgave aan je Ziel, de Engel die jij bent, jouw authentieke kracht!
 • Info over kristallen die resoneren met elk thema
 • Je hart boost: de gloed van je 'Engelendiamant' is aanstekelijk naar anderen en de wereld


Deze intense transformatie en Poort-fase, collectief, is een ideale tijd voor Engeleninwijdingen. Je ontvangt 3 krachtige initiaties- telkens per module- via een speciale video!

Je kan de 3 modules samen of los volgen (zie onder). Boek je ze alle 3 samen voor €333 dan krijg je gratis boek Gevleugeld Hart + kaartenbox Engelendiamant!

inschrijven via +32 3 658 65 96 of via e-mail

overschrijving: IBAN=BE89731004676785 Kristallen Poort, vermeld "Engelendiamant 1+2+3"

Je kan de cursus op eigen ritme en timing volgen. Je ontvangt veel ondersteunende info:

Elke Engel activeert en 'polijst' welbepaalde zielkwaliteiten in jou en jouw leven!


module 1  - meer info & inschrijven

 • Engel Michaël - gewortelde kracht & zelfvertrouwen
 • Engel Rafaël - balans & healing
 • Engel Aquariël - inspiratie & zielsbestemming
 • Engel Uriël - vergeving & heropleving


module 2 - meer info & inschrijven

 • Engel Gabriël - intuïtie & helder communiceren
 • Serafijnen & Cherubijnen - verfijning & verwondering
 • Engelen Metatron & Melchizedek - bewustzijn & scheppende kracht
 • Engel Chamuël - liefde & relatie


module 3 - meer info & inschrijven

 • Engel Zadkiël - snoeien & groeien
 • Anthriël & Valeoël - thuiskomen & overvloeien
 • Engel Jophiël - eenvoudig & authentiek zijn
 • Omniël & Perpetiël - verbondenheid & levensvervulling


Note: Wens je eens een live dag te ervaren, van harte welkom dan op een thema-dag, weekend, klankhealingsessie en praktijk-event. Meer info home

Ervaringen van cursisten

 • Er zijn al mooie dingen gebeurd in mijn leven, ik heb mensen leren kennen die ook jouw cursus hebben gevolgd en mij helpen coachen, energetisch behandelen. Ik krijg leuke kaartjes, voel mezelf ook terug happy, vreugdevol, liefdevol in het leven staan, bewuster, genietend, thanks voor alle mooie dingen die ik mocht beleven in KristallenpoortJ Het voelt altijd heerlijk om bij jullie te zijn.
 • Ik voel me zo diep verbonden met je en ontzettend dankbaar voor alles wat ik van je ontvangen heb. Het contact met de engelen lijkt nu pas echt dieper en heel reëel te voelen voor mij! En dat ik dat in het traject van de engelendiamant van jou heb mogen ontvangen eer ik heel diep in mijn hart en ziel. Nog steeds na 2 jaar is wat ik ervaarde een leidende draad in mijn leven, zo krachtig was dat toen! BB
 • Nogmaals bedankt om in deze fantastische wonderbaarlijke reis ons te willen vergezellen. Ik kan nu ondanks mijn ziekte zeggen van; bedankt dat ik er mag zijn.
 • Ik ben blij met mijn deelname en maak er regelmatig gebruik van. De CD's behoren tot mijn favorieten voor relaxatie en meditatieoefeningen.
 • De eerste ontmoeting met jou liet een diepe indruk na. Welke gave jou is gegeven, chapeau! Er is serene rust, je wordt door Liefde omarmd. Ik voelde me thuiskomen en kon mijn diepste zielenroerselen uitspreken tegenover gelijkgestemden. Je kent elkaar niet maar bent toch vertrouwd. Ik ondervond ook dat het van groot belang is goed geaard te zijn. Ik voel de werking en steun van de engelen, mijn zoontje met ASS heeft een helderder en open blik. Grappig om hem tot rust te zien komen na school met zijn kristal. Een van mijn dochters ziet haar toekomst beter zitten en is productiever in school nu. Sommige verpleegkundigen, enkele maar, zijn engelen voor de mens. Mieke U bent er zo een!
 • Deze cursus heeft veel meer gebracht dan ik ooit had gehoopt. Prachtige ervaringen in meditatie, tekens die precies uitkwamen zoals ik gevraagd had. Het mooiste was toen ik de engel Jophiël achter Mieke zag staan en duidelijk kon zien dat haar handen en die van de engel helemaal samen smolten. Het was een hele grote verschijning tot tegen het plafond. Ik zag een hoofd met gouden kroon, geen gezicht, geen duidelijke engelenvleugels. Ik was zeer blij dit te mogen delen met de groep. Ik ben een ander mens geworden en voel de engelen altijd nabij. Regelmatig komt het ego of het duiveltje in mij nog eens bovendrijven, maar dan begrijp ik snel dat er een andere betere kant is. Ik kijk nu erg uit naar het facilitator weekend en de cursus kristalhealing. Ik ben heel blij en dankbaar Mieke te kennen, je bent een echte aarde engel.
 • Jouw lieve zachte rustige stem, samen onderweg zijn met mensen, mijn eigen vrijheid. Weten dat ik goed ben zoals ik ben, ook al zijn er van die mindere mooie kanten aan me. Je geeft mij altijd het gevoel dat ik iemand ben. Dat het leven er is om van te genieten. Ik keek er elke keer naar uit om naar de engelen dagen te komen. Ik mis ze nu al. Heb een heel gevoelig jaar gehad, met veel veranderingen. Ik zal er sterker uit komen. Vraag de engelen dikwijls om hulp, ben zeker dat ze me helpen. Heel leuk. Dankuwel voor dit mooie jaar.
 • Het heeft me vooral DEUGD gedaan. Vroeger was ik gesloten en durfde niets zelf ondernemen, liet alles gebeuren, goede en slechte dingen. Nu geloof ik in mezelf, durf beslissingen nemen en naar de toekomst kijken. Het heeft me GESTERKT in de omgang met mensen. Kennisen zien die verandering. Kijk niet meer naar het pijnlijke in het verleden. Mensen helpen door healing, luisteren of een goed gesprek horen nu in mijn leven. Ga nu natuurlijk ook de kristalhealing volgen. Het is heerlijk om bij jullie naar de les te komen. Ook de mails en films zijn prachtig.
 • Elke beleving was uniek voor mij en uiteindelijk elke Engel bracht me een stuk verder in mijn proces en mijn geloof in deze lichtwezens. Trouwens jij bent zelf ook zo een Engel waar iedereen zich goed en aanvaard bij voelt,bedankt daar voor.
 • Ik doe regelmatig de healing en het vergevingsritueel met Engel Uriël. Er zijn miraculeuze positieve veranderingen in mijn leven!  S.R.
 • Heel veel dank voor gisteren!! Ben zo blij met het materiaal!  Ik werk graag aan mijzelf en vind je kennis, liefde en talenten indrukwekkend.  Zo'n grote zorg!  Dankjewel voor de mooie map!  En aan Rafaël want die heeft goed mee geholpen! L
 • Nu voel ik de Engelen echt bij me aanwezig…ik voel me veel rustiger, liefdevoller…de drukte en stress van anderen raakt me niet meer zo…ik ben in een kalmte, heel bijzonder…Soms zeg ik iets tegen een ander en heb ik duidlijk het gevoel  “ dit is van een Engel…dit ben ik niet…” Ik voel me dan ook heel dankbaar met deze opleiding…S
 • Mijn leven is eenvoudiger geworden omdat ik meer vertrouwen voel dat ik geleid wordt…Als ik met iets zit werk ik met de Engelen en dan kan ik het loslaten …Ik ben altijd verrast van hoe dingen zich dan oplossen, soms zelfs zonder dat ik iets moet doen…B.
 • Ik vindt het leuk te voelen hoe elke Engel anders aanvoelt en andere aspecten in mijn leven aanraakt. Meestal maak ik vooraf al dingen mee waarbij ik voel het is al aan't werken”. Andere mensen zijn meer open naar mij en ik voel me ook meer aanvaard en begrepen…M
 • Mensen in mijn praktijk voelen ook meer creativiteit opborrelen…de healings gaan veel vlotter; mijn Engelenkanaal is enorm versterkt doorheen de cursus. Ik kan sneller beslissingen nemen. A.
 • Mijn cursisten in de yogales zijn heel entousiast over jouw Engelenkaartjes…
 • Deugd heb ik gehad aan de aangename sfeer waarin je gewoon jezelf mocht zijn, en het besef dat het leven een kans is,  wanneer je je kan openstellen voor de Bron en de engelen. Ik heb verschillende bijzondere ervaringen gekregen, maar de meest bijzondere is wel de dag van Chamuel, met de inwijding heb ik zo'n enorme golf van liefde voor iedereen en heel de wereld ervaren dat ik het gevoel had te zullen openbarsten en toen werd het rustiger. Jullie begeleiding is voor mij top /o.k. , met veel respect voor de enorme inzet!
 • Bedankt voor deze fantastische cursus. Het is zo tof dat niets moet in jouw cursus en toch groei je naar iets super mooi.Plots besef ik hoe mijn Engelen mij steunen en hoe meer ik in het nu leef. De wereld is nog mooier geworden:jij bent super! Een echte engel hier op aarde!

Mieke Michielsen - Kristallen Poort - De Hulsten 48 - 2980 Zoersel - 03 658 65 96 - info@kristallenpoort.be
Copyright. Niets uit deze website mag zonder toestemming gekopieerd worden.

Español

English

Français

Nederlands

Italiano

Deutsch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

Sed diem nonummy nibh euismod tincidunt

St lacreet dolore magna aliguam

Ut wisis enim ad minim veniam

quis nostrud exerci tution ullam corper suscipit lobortis

nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

Lorem

Ipsum

Dolor

Sit

Amet