boek-Kinderdiamant
Engelendiamant
Bronhealing-opleiding
Kristalcursus
Onlinecursus
Gevleugelde-Voeten
Crystal-Awakening
Kinderdiamant
consultenKristallen Poort
Kristallen Poort
kalender
webshop
media
over-ons
contact
Nieuwsbrief
boek-Kinderdiamant


Kom erbij met jouw talent.

We zijn verwonderd om wie jij bent!

Samen genieten, spiegelen en bouwen.

Speels en wijs, warm van vertrouwen!

praktisch

door                      Mieke Michielsen

waar                      Online- stapsgewijs ingepland

wanneer              reeks live zoom-webinars 2020- 2021

materiaal            Kinderdiamant-boek (aanschaffen) + pdf tekst/audio's

inschrijven         telefonisch +32 3 658 65 96 of via e-mail

                                €155 all in- of €25 per webinar (zonder materiaal)

                                op rekening Kristallen Poort BE89 7310 0467 6785

Mieke Michielsen - Kristallen Poort - De Hulsten 48 - 2980 Zoersel - 03 658 65 96 - info@kristallenpoort.be
Copyright. Niets uit deze website mag zonder toestemming gekopieerd worden.

Feedback van cursisten

 • Een fijne herinnering aan een prachtig weekend! Zo nu en dan komt het kind in ons piepen om ons mee te nemen in de speelsheid van het moment. :) En het voelt heerlijk en vrij. Het kinderdiamant weekend was voor ons het herontdekken van het kind in ons zelf met diepe ontspanning, openheid en verwondering, terwijl ook het innerlijk kind in ons een healing kreeg. De kristalmassage deed zo'n deugd dat wij dit ook willen aanbieden aan onze klanten in de praktijk.
 • Al jouw workshops zijn hart-openend, healend, bekrachtigend, verbindend, prachtig- en dit weekend was voor mij het allerkrachtigste van wat ik ooit bij je gevolgd heb. Ik ben herboren. En dat bedoel ik heel letterlijk: Ik ervaar alles alsof ik het voor de 1e keer ervaar, zo fris en puur. Ik ervaar ook mezelf heel anders dan eerst. Er zit zo 'n sterke stroom van leiding in alles wat ik doe, alsof... 2 loodgietersbuizen in mijn lijf en leven eerst niet op elkaar waren aangesloten en nu wel. F. M.
 • Er is veel verdriet losgekomen en nu merk ik dat ik meer kan genieten. Ook mensen om me heen vertellen dat ik straal en spontaner ben
 • Ik durf me nu uiten ook als ik weet dat anderen het misschien niet begrijpen of anders voelen dan mij. Ik voel dat ik waardevol ben en dat mijn bijdrage ook belangrijk is. T. V.
 • Ik heb de healing mogen toepassen bij een kindje dat moeilijk sliep en het heeft wonderlijk gewerkt. G. V
 • Ik had een sterk gevoel dat mijn kleinkind meer struktuur nodig had en heb daar een mooi gesprek rond gehad. Het gaat nu veel beter..
 • In mijn klas merk ik een groot verschil. De kinderen die eerst druk waren, zijn kalmer. Ik had nooit gedacht dat het zo snel kon werken..Dankjewel Mieke voor alles dat je ons meegeeft! I. K.
 • Ik heb een helende tekening gemaakt voor de ouders wiens kindje was gestorven. Eerst aarzelde ik even om het te geven, maar dan merkte ik dat er een initiatief ontstond om alle tekeningen en kaartjes aan een draad op te hangen en gaf het mij een heel fijn gevoel te zien dat mijn tekening daar bij was. Ik voelde: dit werkt...dit is troost en geeft kracht. Ik draag mijn steentje bij! L. A.
 • Dit is een aanrader voor iedereen vind ik...Als alle ouders zouden weten hoe ze door eenvoudige dingen hun kind kunnen helpen ontstressen dan zouden veel gevoelige kindjes het makkelijker hebben. Ik ben zelf hoogsensitief en ik voel nu al een verschil in mijn energie en hoe ik met mensen om ga...F. S.
 • Het spiegelen vond ik het interessantste. In het begin was het wel confronterend maar het heeft mij inzicht gebracht in mijn dochtertje. Nu ik mezelf aan het helen ben in mijn oude pijn, zie ik dat de driftbuien geminderd zijn. Ik ben verbaasd..Dank je voor dit proces. S. M.

Het kind in jou..

Ook al ben je volwassen, er leeft een wijs, speels, intuitief kind in jou! Krijgt dit kind aandacht van jou? Voel je de puurte ervan en luister je naar haar/zijn aanwijzingen? Het 'kind in jou' kan gekwetst en verdrukt zijn. Ben je zelf ouder, grootouder of beroepsmatig met kinderen bezig, dan ontdek je dat een harmonieuze omgang met kids 'onder jouw vleugels' samen gaat met het herstel van jouw fijn, warm innerlijk kind-gevoel!


Heb jij een hart voor kinderen?

Kinderen zijn 'engeltjes' die onze harten kietelen en het beste in ons naar boven halen! Tegelijk kunnen zij onze zwakke plekken spiegelen en triggeren. Zij voeden dus ook ons op in een gezamenlijk 'polijsten'! Sommige kinderen zijn hoogsensitief of gedragen zich anders dan de norm verwacht. Leren zij en wij hier mee omgaan dan blijkt een 'etiket' een talent te worden. Uiteindelijk zijn we allemaal unieke diamanten. Kinderen hebben vrije vleugelruimte nodig maar ook een veilig afbakenende structuur. Hoe pakken we dit aan vanuit holistische zorgzaamheid zodat eigenheid en creatief potentieel spelenderwijs openbloeien?


Ingredienten van deze vorming

 • Verhalen vol gevoel, fantasie en sprankel, vol natuur- en sprookjeskracht helpen om met alle soorten levenservaringen om te gaan. Het kostbare wordt gesterkt en wat moeilijk is, verwerkt, zodat groei mogelijk is voor alle betrokkenen.
 • Dagdagelijkse facetten komen aan bod zodat je stukken uit je kindertijd kan helen- plus  ingredienten om zowel kinderen als ouders aan te voelen en te steunen in hun bevrijding en ontplooing.
 • Energetische tools om de zelfgenezende kracht in het kind en de familie te voeden: koesteren, gronden, energetisch beschermen, spanning en emotie afvoeren, trauma verwerking, heilzame aandacht/focus, structuur en duidelijkheid, intuitie en innerlijk praten met het kind, ...
 • Creatieve elementen: klank- kleuren- liedjes, uitbeelden en dans, expressie spelen en spiegelen, communicatie-vaardigheden, kristalmagie, bachbloesems, voedingtips, humor en plezier
 • Delen en leren van elkaars ervaringen.


Notes:

 • De cursus bouwt verder en dieper in op de grote verscheidenheid aan thema's, verhalen en tips in het Kinderdiamant boek. Info boek
 • Deze vorming is complementair voor medische en/of pedagogische zorgverlening maar beoogt uiteraard geen vervanging hiervan te zijn. Wel heeft deze een preventie- waarde door bijdrage aan welzijn.

Español

English

Français

Nederlands

Italiano

Deutsch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

Sed diem nonummy nibh euismod tincidunt

St lacreet dolore magna aliguam

Ut wisis enim ad minim veniam

quis nostrud exerci tution ullam corper suscipit lobortis

nisi ut aliquip ex ea commodo consequat

Lorem

Ipsum

Dolor

Sit

Amet

Kinderdiamant

De oude wijze en het kind in ons


Deze cursus bevordert contact met je innerlijk kind en is zo ook inspirerend naar de relaties met kinderen en jeugd. 6 webinars- per 3 a 4 weken- ingepland afgewisseld met opdrachtjes, verkentips en kindermeditaties. Thema's ontstaan in het proces. Basismateriaal: eigen ervaring, het boek + pdf teksten en audio's- info/inschrijven onder